Voel je vrij in Weideblick

Weideblick is gelegen in de duurzame uitbreidingswijk Nieuwveense Landen, aan de noordwestzijde van Meppel. Wonen in deze nieuwbouwwijk betekent energiezuinig wonen aan de stadsrand naast prachtige natuurgebieden. Door de kleinschalige opzet en het dorpse karakter van Weideblick voel jij je er snel thuis.

 

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Op nog geen kwartier fietsafstand vind je het monumentale stationsgebouw van Meppel. Dit prachtige station stamt uit 1865 en verkeert nog in originele straat. Vanaf station Meppel vertrekken treinen richting o.a. Zwolle, Groningen en Leeuwarden.

 

Auto & Fiets

Met de auto op pad? Vanaf de nabij gelegen Nieuwe Nijeveenseweg rijd je zo op de N375 en A32 of A28 richting Zwolle, Groningen en Heerenveen. Pak je toch liever de fiets? Na nog geen 10 minuten fietsen vanaf huis bevind je je al in het gezellige centrum van Meppel.

 

Voorzieningen

Meppel

Meppel is een gezellige stad met een dorps karakter. Je vindt er van alles op fietsafstand van een bad- en klimpark tot schouwburg.

Gezellig centrum

In het gezellige stadscentrum van Meppel vindt je een ruim winkelaanbod van diverse winkels, cafés en boetiekjes.

Natuurgebied de weerribben

Het Nationaal Park Weerribben-Wieden met de prachtige meren Belterwijde en Beulakerwijde ligt praktisch in je achtertuin.